Hvem er jeg?

DSC2630portraitColorJeg har arbejdet som historiefortæller i mange år – siden 1996 har jeg stort set levet af at fortælle.

Jeg fortæller ordret – på originalsproget. Det er en chance for at høre vores store forfattere fortalt. At få historierne levendegjort, som de er skrevet.

Jeg begyndte i sin tid med at læse op, men fandt ud af, at det var meget mere spændende og udfordrende at kunne teksten udenad. Det bliver mere levende og kræver totalt nærvær.

Jeg har altid beskæftiget mig med teater og kunst. Oprindeligt er jeg uddannet tegner, og i 1979 blev jeg optaget på Statens Teaterskoles skuespilleruddannelse. Jeg valgte at stoppe uddannelsen, da jeg blev gravid, men har siden været med i flere teatergrupper – bl.a. Teatergruppen Thor Teatret i Randers og Den Blå Hest i Århus.

Jeg har desuden medvirket i en række opsætninger i forskellige sammenhænge – eksempelvis “Stuepigerne” af Jean Genet, instrueret af den chilenske instruktør Sergio Hernantes på Rosenteatret, “Drømmerne” af Karen Blixen, instrueret af Alexander Jochwed på Den blå Hest, “Lykke-Per” af Henrik Pontoppidan, instrueret af Eyun Johannesen på Århus Teater og tre græske tragedier, instrueret af Asger Bonfis på Århus Teater.

 
Du er her: ForsideHvem er jeg?
www.ingermarie.dk